Theme Colors
Layouts
Wide Boxed

News: 26 Shtator, 2016

Trajnim per webdizajn i realizuar nga Auleda, Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlore ne kuader te Projektit Coach for Employment te financuar nga Swiss Contact ne ambientet e Qendres se Inovacionit te ngritur nga Auleda. Inagurim me te bukur te Qendres nuk mund te kishte.
News: 22 Shtator, 2016

Konferenca Finale e Projektit SMART INNOVATION, Qendra e Inovacionit INNO LAB, Provincia di Rimini. Duke prezantuar si lead partner i WP 5, projektet pilot te implemenatuara nga partneret ne Itali, Kroaci, Slloveni, Greqi, Serbi, Bosnje Hercegovine, Montenegro dhe Shqiperi nga 18 partnere te kordinuar nga Auleda- Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlore dhe SIPRO - Ferara, ItaliNews: 13 Shtator, 2016

Ne ambientet e Qendres Rajonale Rinore Vlore me nje grup studentesh dhe pedagogesh te Universitetit te Lucernes Zvicer duke prezantuar eksperiencen e Agjencise se Zhvillimit Auleda me Programin Coach for Employement te financuar nga Swiss Contact si dhe projekte te tjera qe kane fokus ekonomine sociale.
News: 6 Shtator, 2016

Duke prezantuar " Zero Emission Theritory." Strategic Plan of Vlora Region, si dhe te dhenat e studimit mbi emetimet e CO2 ne Ngushticen e Otrantos dhe Gjirin e Vlores ne kuader te projektit PASAGE qe po implementon Keshilli i Qarkut Vlore ne bashkepunim me Agjensine e Zhvillimit Ekonomik Lokal AULEDA dhe partnere publike dhe private nga Franca, Gjermania, Danimarka, Finlanda, Italia, Greqia, Estonia, Korsika.
News: 14 Korrik, 2016

PrezantIMI I Projekt Ide e Agjencise se Zhvillimit Ekonomik Local"Auleda" per "Monitorimin e Zbatimit te Planit te Investimeve dhe Planit te Buxhetit ne Bashkite Vlore, Himare, Selenice" ne kuader te Programit te Leviz Albania
News: 27 Qershor, 2016

Kick off meeting, Blue Skills Project, IPA Capitalization. Ky projekt kapitalizon metodologjine e Projektit KEPASS, tashme ne arsimin profesional te lidhur me turizmin e qendrueshem.Qendra e Formimit Profesional dhe Shkollat turistike do te jene target i ketij projekti.
News: 24 Qershor, 2016

Prezantimi i Platformes SmartInovationlab.eu e cila i krijon mundesi te rinje te diplomuar me ide inovative biznesi te kerkojne financimin e idese se tyre apo te punesohen ne kompani prestigjioze ne te gjithe zonen e Adriatikut. Kjo platforme u mbeshtet nga projekti SMART INNO, IPA Strategjik
News: 10 Qershor, 2016

Portopalermo, grate e Sipermarjes Sociale " Oriku" te mbeshtetura nga Ambasada Amerikane u ftuan nga GIZ, Projekti per Zhvillimin e Integruar te Zones se Bregdetit per te marre pjese ne panairin e produkteve tipike lokale, ne kuader te vizites se operatoreve turistike gjermane dhe mediave prestigjioze te ketij vendi. Faleminderit GIZ per mundesine dhe vizibilitetin qe i dhate sipermarjes se krijuar nga Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal " Auleda"
News: 7 Qershor, 2016

Grate e sipermarjes sociale Orikum pergatiten dhe dhuruan produkte tipike tradicionale, bime aromatike, sapune dhe kremra bio me baze vajin e ullirit, per 50 pjesemares nga Suedia, Ukraina , Gjeorgjia, Moldavia dhe Kosova ne Programin e nxitjes se Sipermarrjes Private, financuar nga SIDA suedeze. Sipermarrja e grave mbeshtetet me fonde te Ambasades Amerikane
News: 7 Qershor, 2016

Ne konkursin " Ide te Gjelberta" te organizuar nga Partners Albania, Daniel Kalemi, nxenes i Shkolles se Mesme Ali Demi, prezantoi Start - Up " SODA network" e cila synon te rivleresoje nje produkt lokal te njohur ne Vlore , soden kaustike duke e kthyer ate ne epiqender te paketave turistike te personalizuara per femijet gjate periudhes se veres. Kjo ide start up u punua, mentorua nga ekspertet e stafit te Agjencise tone sipas nje metodologjie bashkekohore te implementuar ne Projektin SMART INNO, financuar nga KE. Prezantim shume i mire. 4 start up te tjera do te marrin pjese ne kompeticione te tjera kombetare dhe nderkombetare.


News: 3 Qershor, 2016

Programi per Nxitjen e Sektorit Privat PSGS, Sipu& Jarskog, Suedi. Follou -Up seminar. Duke prezantuar OAP( Planin Organizativ) te Agjencise se Zhvillimit Ekonomik Lokal " AULEDA", produkt i ketij programi. Vleresim maksimal dhe feedback konstruktiv i partnereve tane nga Suedia, Ukrahina, Gjeorgjia, Moldavia, Kosova.
News: 2 Qershor, 2016

Agjensia e Zhvillimit Ekonomik Lokal "Auleda" suportuar nga Drejtoria Rajonale e Bujqesise Zhvillimit Rural dhe Administrimit te Ujrave Vlore prezantuan Nismen e Perbashket per Agrobiznesin (Common Agrobusiness Initiative), nisme kjo e ndermare nje konsirtium organizatash publike dhe private te mbeshtetura nga Programi per Nxitjen e Sektorit Privat ne Shqiperi, SIDA suedeze. Qellimi i kesaj iniciative eshte rritja e kapaciteteve te agroperpunuesve per te perthithur fondet nga skemat mbeshtetese te qeverise shqiptare dhe KE-Se. Banka Intesa San Paolo si pjese e ketij konsortiumi prezantoi instrumentat financiare te mbeshtetura nga BE per agrobiznesin.